Nieuwe site: keetmee.nl

Beste mensen, dit blog wordt niet meer bijgewerkt. Voor nieuwe berichten verwijs ik naar

Keetmee.nl voor goede voeding op alle fronten

je lijf – je lokale (bio)boer – de dieren – de aarde

Inspiratie – recepten – praktische tips – workshops en de incidentele eco-rant
over makkelijke maaltijden, verrassend vegetarisch, lekker lokaal, biologische boeren, vitale voeding, minder meuk, (geen) voedsel verspillen, goede gezondheid, duurzaam doen en wel-zijn als winst.

Wil jij ook:

  • vaker vegetarisch koken?
  • meer avontuur op je bord?
  • met plezier en zelfvertrouwen in de keuken staan?
  • kiezen voor echt, gezond eten?
  • lekker eten zonder zorgen?
  • puur koken zonder pakjes en zakjes?

Kijk dan op Keetmee.nl en

MAAK elke week een nieuwe recept met seizoensgroenten:
ontdek nieuwe groenten zoals groenlof of herontdek vertrouwde groenten en maak ze met nieuwe twist, zoals een Japanse pannenkoek van witte kool.

PROBEER vegetarische alternatieven voor vlees, vis en zuivel:
zoals vegetarische pate en cashewkaas

LEES achtergrond artikelen of recensies over bijzondere restaurants of initiatieven:
zoals het Smaakpark in Ede of de lokale zelfoogsttuin.

LEER nieuwe (en oude) technieken zoals:
fermenteren

DOE MEE met online en offline workshops, cursussen of kookvakantie
(kijk hier voor actuele activiteiten en aanmelden)

SCHRIJF je in voor de nieuwsbrief op keetmee.nl

Enne, geen zin om zelf te (leren) koken? Dan doe ik dat toch voor je? Neem contact op voor kleinschalige, lokale catering met verrassende vegetarische gerechten. info@keetmee.nl


Met vers, natuurlijk voedsel, zoveel mogelijk plantaardig en liefst biologisch lever je de belangrijkste bijdrage aan je eigen gezondheid en die van de Aarde.‘”

— Cathy Verschoor, Keetmee.nl

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.